Boxarts van aankomende games

Kleurrijke en actievolle hoezen.

Gisteren werd onverwachts een Nintendo Direct Mini vrijgegeven. In de Direct werden games getoond die in de eerste maanden van 2018 gaan verschijnen. Denk aan Kirby: Star Allies, Mario Tennis Aces en Dark Souls. Naast een hoop gameplaybeelden verschijnen mondjesmaat ook afbeeldingen die de boxart tonen. De afbeeldingen zijn hieronder toegevoegd. Let op, het gaat om Amerikaanse en Japanse hoezen. De Europese boxart kan er anders uit gaan zien.

Vincent

Ik ben 28 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Boxarts van aankomende games

Geef een reactie