The World Ends With You aangekondigd voor de Switch

De DS-klassieker is dit jaar beschikbaar op Nintendo Switch!

Tijdens de onaangekondige Nintendo Direct Mini kwam gelijk The World Ends With You naar voren. The World Ends With You kwam in 2007 uit op Nintendo DS. Al jaren lang werd er gespeculeerd of er een deel 2 zou komen. Alhoewel dit niet de een vervolg is, bevat de game wel een extra stukje verhaal. Fans hopen dat hierin hun vragen eindelijk worden beantwoord. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “The World Ends With You aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie