Super Mario Odyssey krijgt nieuwe contentupdate

We vroegen ons al af waar Luigi uitspookte. 

Vanaf februari kunnen we in Super Mario Odyssey aan de slag met een nieuwe minigame: Balloon World. Nadat je het hoofdverhaal hebt uitgespeeld, zal Luigi in elke wereld opduiken en je uitdagen dit nieuwe spel te proberen. De bedoeling is om een ballon in een van de werelden te verstoppen, welke andere spelers vervolgens kunnen zoeken. Spelers kunnen zich naar de top werken in een wereldklassement. Naast deze nieuwe gamemodus zullen er ook drie nieuwe outfits verschijnen: de tropische outfit uit Super Mario Sunshine, een muzikantenoutfit en een ridderharnas.

Wat vind jij van deze gratis update voor Super Mario Odyssey? Laat het ons weten!

 

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Super Mario Odyssey krijgt nieuwe contentupdate

Geef een reactie