Pokkén Tournament DX krijgt DLC-pakketten

Nieuwe speelbare en support Pokémon in aantocht!

Afgelopen september verscheen Pokkén Tournament DX voor Nintendo Switch en bevatte alle onuitgebrachte arcade-Pokémon. Daar wordt nu nog een schepje bovenop gedaan met twee aankomende DLC-pakketten voor de game. Het eerste pakket bevat als speelbare Pokémon Aegislash, welke kan wisselen tussen twee vormen. Als support Pokémon zullen Mimikyu en Mega Rayquaza worden toegevoegd. Het tweede DLC-pakket introduceert Blastoise als speelbare Pokémon en Mew en Celebi als support-set. Het Battle Pack bevat pakket één en twee en nieuwe voorwerpen om je avatar mee uit te dossen. De inhoud van het eerste pakket is te gebruiken vanaf 31 januari en de rest vanaf 23 maart.

Wat vind jij van deze nieuwe DLC? Laat het ons weten!

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

7 gedachten over “Pokkén Tournament DX krijgt DLC-pakketten

Geef een reactie