Pato Box komt dit jaar ook naar Switch

Geïnspireerd door Punch Out. 

Veel Nintendo-fans zouden graag weer een nieuwe Punch Out willen zien, maar de serie staat al jaren in de ijskast. Toch komt er dit jaar een titel uit die geïnspireerd is door de boksgame, namelijk Pato Box. Dit spel combineert de gameplay van Punch Out en voegt daar een verhalend avontuur aan toe.

Het geheel wordt verpakt in comicbook-achtige stijl en er zijn ook verschillende collectibles te vinden. Tijdens je avontuur zal je ook zeven verschillende eindbazen tegenkomen die het uiterste vragen van je vechtkunst.

Ben je benieuwd naar de game, dan kun je hieronder een trailer van Pato Box bekijken.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Pato Box komt dit jaar ook naar Switch

Geef een reactie