Bayonetta 2 amiibo-support stelt helaas niet veel voor

Niets nieuws onder de zon.

Volgende maand komt Bayonetta 2 ook naar de Switch en de toevoeging van amiibo-support maakte veel fans van de serie blij. Helaas stelt dit weinig voor. Je kunt hier namelijk nieuwe kostuums voor de hoofdrolspeelster mee ontgrendelen, al dan niet met nieuwe wapens. De personages die je kunt gebruiken zijn: Link, Princess Peach, Daisy, Samus en Fox McCloud.

Dit klinkt heel erg vet, maar deze zaten ook al in de Wii U-versie. Tevens kun je de desbetreffende kostuums ook gewoon vrijspelen als je het spel speelt. De amiibo-support voegt dus niets nieuws toe aan Bayonetta 2. Het enige is dat je Bayonetta eerder kan voorzien van een nieuwe ‘look’, wat dus gelijk staat aan goedkope microtransacties.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

5 gedachten over “Bayonetta 2 amiibo-support stelt helaas niet veel voor

Geef een reactie