[SPECIAL] Wat zijn jouw verwachtingen voor 2018?

De eerste week van januari zit er bijna weer op en dat doet ons uitkijken naar wat de rest van het jaar te bieden heeft. Het zal een lastig jaar worden voor Nintendo om het voorgaande te overtreffen. Ik bedoel, een nieuwe The Legend of Zelda-game en een gloednieuwe Super Mario-titel in één jaar is niet niks. Het Japanse bedrijf zal echter niet stil zitten en zal een hoop gaan onthullen/aankondigen in de komende weken/maanden.

Als we enkel kijken naar wat er voor dit jaar is aangekondigd dan belooft het al een mooi jaar te worden. Denk aan Dragon Quest Builders en Bayonetta 2 in februari, een volwaardige Fire Emblem-game en een Pokémon-titel die misschien eind dit jaar het levenslicht zal zien. Tel daarbij op de kleinere games als Kirby en Yoshi en de releaselijst begint zich al aardig vorm te krijgen.

De toekomst

Dit roept echter ook de volgende vraag op: gaan we nog onbekende titels zien? Persoonlijk hoop ik van wel en ik verwacht dan ook dat de langverwachte game van Retro Studios onthuld gaat worden. Maar ook meer third-party games zou zeer welkom zijn. Denk aan Kingdom Hearts en een game van From Software? Of wat te denken van Nintendo Switch Online, hoe gaat dat eruit zien? Hoe dan ook, laat alle aankondigingen en onthullingen maar snel komen!

Wat zijn jouw hoopvolle verwachtingen voor het kersverse jaar? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 28 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

16 gedachten over “[SPECIAL] Wat zijn jouw verwachtingen voor 2018?

 • 07/01/2018 om 10:39
  Permalink

  Hopelijk komt er een nieuwe fantasy live. Op de 3ds heb ik ondertussen er al zoveel tijd in zitten. Van alles verzamelen / opdrachten voltooien en verschillende levens uitproberen. Dus een deel 2 voor de switch zou ik graag zien.

 • 07/01/2018 om 11:02
  Permalink

  Ik hoop stiekem op dead or alive dimensions 2 of dead or alive 5 last round port voor switch ben een echte dead or alive fan!

  Blijf stiekem hopen maar ben bang voor een no!

 • 07/01/2018 om 13:14
  Permalink

  Ik verwacht dat we dit jaar Animal Crossing krijgen. Met 2 maanden gelee, dat we pocket camp kregen zou er nieuw volk aankomen, zoals dat ook gebeurde met Super Mario Run en Super Mario Odessey.

  Hoe ik verwacht dat Animal Crossing anders zou zijn, is dat ze de HD assests hebben van Amiibo festival, maar tegelijk ook een open wereld maken zoals Breath of the Wild en Mario Odessey. Ik denk heus wel dat Nintendo heeft gemerkt dat Mensen gek zijn op het hele open wereld idee en dat dat ook voor Animal Crossing kan werken. Natuurlijk weet ik dit niet zeker, en hebben ze met Happy Home Designer en Pocket Camp een nieuw camera perspectief, dus het kan ook dat ze dat gaan doen. Maar het liefst waar ik op hoop is dat ze een open wereld als BotW maken, of zoals de Mario Kart 8 Animal Crossing track. Ook verwacht ik dat ze met Animal Crossing de tuinen van happy Home Designer erin doen. Waarbij jij als burgemeester zelf kan bepalen waar die tuinen komen te staan.

 • 07/01/2018 om 13:30
  Permalink

  Ik hoop op berichten functie, party chat, media apps en meer info over nintendo online verder hoop ik op een call of Duty, animal crossing, Mario party en meer info over de pokemon game voor de switch

 • 07/01/2018 om 16:33
  Permalink

  Afgelopen jaar hebben ze op de E3 zowel een nieuwe metroid als Pokémon voor de Switch laten zien en ik hoop gewoon dat die dit jaar uitkomen

 • 07/01/2018 om 17:39
  Permalink

  Gameplay van Metroid Prime 4 en Pokémon Switch. Deluxe versie van Super Mario Maker. Pikmin 4 aankondiging. DLC voor Super Mario Odyssey. Aankondiging betaald online met virtual console games als gratis maandelijkse games. Tevens hoop ik dat we snel virtual console games kunnen kopen, en dat ze GameCube erbij doen. Enkele Wii-u games exclusief naar de Eshop brengen ben ik ook niet vies van (dit deed Nintendo ook met de Wii u, door Super Mario Galaxy 1 en 2 uit te brengen in de Eshop). Mario Party 11 mét online support. Een aankondiging zonder gameplay van een nieuwe New Super Mario Bros game met een release in 2018.

  Amazon heeft 17 nieuwe Switch games zonder naam op de site gezet, ik ga er vanuit dat Amazon geen grappen maakt wat dat betreft.

  Ik hoop op weer een topjaar voor Switch liefhebbers zoals Ik!

 • 07/01/2018 om 19:04
  Permalink

  Ik verwacht dit jaar veel van third party ontwikkelaars. Ik hoop op goede racegames of een GTA of red dead redemption. Komst van Virtual Console met N64 games.

Geef een reactie