[Prijsvraag] Win samen met een vriend(in) een avond gamen bij Ubisoft op kantoor

Altijd al naar het kantoor van Ubisoft willen gaan? Maak nu kans op een avondje gamen bij het bedrijf in de Meern.

Om het nieuwe jaar in te luiden organiseert Ubisoft een speciaal evenement voor de community. Tijdens deze avond mogen een beperkt aantal fans naar het kantoor van Ubisoft komen om daar hun Switch games te spelen. Zo kan je er Mario + Rabbids, Just Dance 2018, Uno, Monopoly en Rayman spelen. Van Ubisoft mogen wij één duo ticket verloten onder onze lezers! Het evenement is op volgende week op 10 januari op het kantoor van de grote publisher. Het begint om 18:00 met avondeten en zal duren tot ongeveer 20:30-21:00, natuurlijk krijgt iedereen aanwezig een goodie en krijgt de winnaar van een quiz een wat grotere prijs.

Om kans te maken op deze bijzondere avond beantwoord je volgende vraag: ‘Welke van de aanwezige spellen zou jij het liefste bij Ubisoft spelen en waarom?’

Meedoen kan tot en met 7 januari 23:59. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!
Winnaars worden gecontacteerd door Ubisoft op het mailadres gelinked aan hun Daily Nintendo account.

Ubisoft prijsvraag

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

11 gedachten over “[Prijsvraag] Win samen met een vriend(in) een avond gamen bij Ubisoft op kantoor

 • 04/01/2018 om 11:09
  Permalink

  Ik zou graag mario + rabbids spelen omdat ik sowieso een fan ben van mario spellen maar dit is een totaal ander spel dan de klassieke mario games en daarom lijkt het mij wel tof om dat te spelen, het is eens iets nieuws. 🙂

 • 04/01/2018 om 12:25
  Permalink

  Welke van de aanwezige spellen zou jij het liefste bij Ubisoft spelen en waarom?’

  Sowieso Mario + Rabbids Kingdom battle omdat ik het een hele leuke en vooral grappige game vind, met Rabbid Mario zes enemies in één klap defeaten is bijvoorbeeld super om te doen! Verder zou ik ook Rayman willen spelen want het is Rayman 😉

 • 04/01/2018 om 15:37
  Permalink

  ik zou eigenlijk van alles wat willen spelen, hoewel ik Mario+Rabbids zelf al bezit en er erg veel plezier mee heb, lijkt het me toch een hele beleving om het bij Ubisoft zelf te mogen spelen.

 • 04/01/2018 om 19:52
  Permalink

  Ik persoonlijk zou kiezen, Mario+Rabbids, het spel zit zeer goed in elkaar en is ook echt leuk om samen te spelen. Just Dance ben ik persoonlijk niet zo goed in, en de andere spellen heb ik gewoon iets minder mee.
  Elke zondagavond bij mijn oma spelen mijn oom en ik ook Mario+Rabbids tegen elkaar.

 • 05/01/2018 om 12:27
  Permalink

  Ik zou graag Mario + Rabbids Kingdom Battle willen spelen. Ik zit sterk te twijfelen om hem te halen, en bij Ubisoft op kantoor is dat ofcourse de ideale kans om het spel eens te proberen :).

 • 07/01/2018 om 08:59
  Permalink

  Graag zou ik naar het kantoor van Ubisoft willen gaan om te game omdat ik zelf niet zo bekend ben met de games die Ubisoft maakt en het me leuk lijkt om vooral Mario+rabbits kingdom te proberen. Daarnaast lijkt ik het me leuk om Just dance te proberen met een vriend of vriendin. Ook lijkt het me een ervaring om op het kantoor van game ontwikkelaar te zijn.

 • 07/01/2018 om 10:34
  Permalink

  Het lijkt me een geweldige ervaring om op het kantoor van Ubisoft te mogen gamen. Een leuk avond met andere gamers om verschillende games te spelen. Zelf zou ik graag monopoly willen uitproberen. Vroeger speelde ik vaak het bordspel en ben erg benieuwd hoe de game versie is.

 • 07/01/2018 om 21:12
  Permalink

  Wauw, dat lijkt me echt geweldig! Ik wil Rayman, Mario Rabbids en Monopoly graag uitproberen bij Ubisoft. Op de Gamescom was er helaas niet veel mogelijkheid om games te spelen, en ik verwacht dat dat bij Ubisoft ruimschoots goed gemaakt wordt!

Geef een reactie