Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win samen met een vriend(in) een avond gamen bij Ubisoft op kantoor

Altijd al naar het kantoor van Ubisoft willen gaan? Maak nu kans op een avondje gamen bij het bedrijf in de Meern.

Om het nieuwe jaar in te luiden organiseert Ubisoft een speciaal evenement voor de community. Tijdens deze avond mogen een beperkt aantal fans naar het kantoor van Ubisoft komen om daar hun Switch games te spelen. Zo kan je er Mario + Rabbids, Just Dance 2018, Uno, Monopoly en Rayman spelen. Van Ubisoft mogen wij één duo ticket verloten onder onze lezers! Het evenement is op volgende week op 10 januari op het kantoor van de grote publisher. Het begint om 18:00 met avondeten en zal duren tot ongeveer 20:30-21:00, natuurlijk krijgt iedereen aanwezig een goodie en krijgt de winnaar van een quiz een wat grotere prijs.

Om kans te maken op deze bijzondere avond beantwoord je volgende vraag: ‘Welke van de aanwezige spellen zou jij het liefste bij Ubisoft spelen en waarom?’

Meedoen kan tot en met 7 januari 23:59. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!
Winnaars worden gecontacteerd door Ubisoft op het mailadres gelinked aan hun Daily Nintendo account.

Ubisoft prijsvraag

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.