Foto’s The Legend of Zelda Breath of the Wild: Master Works

Een nieuw artbook vol concept art.

In Japan is er recentelijk een nieuw art book voor Zelda: Breath of the Wild gepubliceerd, met meer dan 300 pagina’s boordevol concept art en andere informatie. Afbeeldingen van dit boek kun je hieronder bekijken.

Wie hier erg blij van wordt moeten we helaas wel teleurstellen, hoewel het boek hoogstwaarschijnlijk ook deze kant op komt kan dat nog wel even gaan duren. Momenteel zullen we het eerst moeten doen met de Zelda Encyclopedie, die in April van dit jaar verschijnt.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie