Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: Pocket Camp krijgt nieuwe karakters en evenement

Pocket Camp
Animal Crossing: Pocket Camp krijgt weer nieuwe content.

Animal Crossing: Pocket Camp heeft weer een nieuwe content.

Animal Crossing: Pocket Camp heeft vandaag een nieuwe update gekregen waarin er vier nieuwe karakters zijn toegevoegd. Deze vier karakters zijn Sprinkle, Static, Ava, en Boots. De voorwerpen die door middel van deze nieuwe karakters ontgrendeld kunnen worden zijn de ‘snow machine’, ‘robot hero’, ‘large egg’ en ‘potbelly stove’. Ook is er tot 13 januari een evenement aan de gang genaamd “Host the Most Initiative”. Dit evenement zorgt ervoor dat de vriendschappen tussen de dieren en jij sneller zullen groeien door ‘requests’ van ze te voltooien.

Download Animal Crossing: Pocket Camp nu voor Android of iOS.