Video: Eerste 15 minuten van InnerSpace

Een ontdekkingsreis In Space.  

InnerSpace is een ontdekking vliegspel, geïnspireerd door games als Journey en Grow Home. In de game help je een archeoloog de laatste overgebleven herinneringen te verzamelen van het Inverse, een wereld van omgekeerde planeten zonder horizonnen. Je bezoekt oude luchten en verlaten oceanen om de verloren geschiedenis van deze wereld te ontdekken, en ervoor te zorgen dat deze herinneringen niet voor altijd verdwijnen.

De game komt op 16 januari o.a. naar de Switch. Hieronder kun je alvast de eerste 15 minuten van de game bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie