CEO PlayerUnknown’s Battlegrounds wil de game op alle platformen beschikbaar maken

PUBG om mee te nemen?

PlayerUnknown’s Battlegrounds is momenteel een van de grootste games op PC en Xbox One en is voor velen een van hun favoriete games. Echter is het spel nu ook alleen beschikbaar op de PC en Xbox One. Playstation 4- en Nintendo Switch bezitters moeten beiden hopen dat game ook op deze consoles uitgebracht zal worden. De CEO van PUBG, Chang Han Kim, heeft hier wat over gezegd:

“The final goal would be to launch the title on every platform.”

Ook heeft hij gezegd dat ze, voordat ze gaan kijken naar andere consoles, het team van PUBG eerst de focus zal leggen op de Xbox One-versie:

“We need to think about other platforms after evaluating and completing the Xbox One version first.”

PlayerUnknown’s Battlegrounds is op het moment een van de meest populaire en meest verdiende games op PC en Xbox One. Het is dus geen verrassing dat de CEO van PUBG de game ook wilt overbrengen naar andere consoles.

Is PUBG in de toekomst om mee te nemen op de Switch? Of zal PUBG exclusief op PC en Xbox One beschikbaar blijven? Laat het weten.

Luciano

It's a secret to everybody!

4 gedachten over “CEO PlayerUnknown’s Battlegrounds wil de game op alle platformen beschikbaar maken

 • 02/01/2018 om 20:57
  Permalink

  pubg op de switch?

  absoluut onmogelijk, geen kans.

  pubg staat er namelijk om bekend om zeer slecht geoptimaliseerd te zijn. zelfs de beste computers hebben soms nog moeite. Hoewel ik toe moet geven dat er sinds launch verbeteringen zijn geweest, is het nog steeds niet goed.

  zoals deze video aangeeft van digital foundry: https://www.youtube.com/watch?v=Z_vdqTt6HDg
  is de framerate op de XBOX ONE X soms 15fps, soms zo laag als 7fps

  als de xbox one x “the worlds most powerful console” deze framerate behaald, met nog (naar mijn mening) slechte visuals, dan ben ik benieuwd of de switch de 5 fps wel haalt (bij wijze van spreken)

  dus tenzij ze de hele game compleet “from the ground up” remaken, of als ze een of andere mobiele versie porten, zie ik geen enkele kans.

 • 03/01/2018 om 12:57
  Permalink

  Ik ben niet zo te vinden voor shooters en andere bloederige spellen, en dus vind ik dit spel niet echt iets… Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik Fortnite wel stiekem leuk vind :p

Geef een reactie