Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Aqua Moto Racing Utopia of Snow Moto Racing Freedom!

Je maakt opnieuw kans op de Switch-games Aqua Moto Racing Utopia en Snow Moto Racing Freedom!

Je maakt opnieuw kans op de Switch-games Aqua Moto Racing Utopia en Snow Moto Racing Freedom!

Eerder maakte je op Daily Nintendo kans op een exemplaar van een van bovenstaande race titels op de Nintendo Switch. Heb je toen niet gewonnen maar zou je wel graag aan de slag gaan met een van deze spellen? Goed nieuws want in samenwerking met Zordix mogen we opnieuw van beide spellen een exemplaar weggeven! Om kans te maken op een van deze prijzen reageer je op dit bericht en ook nog minimaal een ander nieuws dan wel forumbericht op DN.

Meedoen kan tot en met 31 december. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak โ€˜mย hierย (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.