Level 5 verlegt focus in 2018 naar Switch

Tot nu toe viel het aanbod op de Nintendo Switch van Level 5 flink tegen.

4Gamer had een interview met de CEO van het bedrijf, Akihiro Hino. Hij sprak in dit interview over de plannen voor volgend jaar. Hij noemde Inazuma Eleven Ares en Ni no Kuni II als de komende titels die zullen komen waarna hij toevoegde dat Level 5 zich in 2018 zal gaan richten op de Nintendo Switch.

Ook gaf de CEO aan dat men hard aan het werk is aan een ’20th anniversary’ titel. Hiervan is echter niet duidelijk of dit een Switch-titel betreft.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

6 gedachten over “Level 5 verlegt focus in 2018 naar Switch

Geef een reactie