Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x Max: The Curse of Brotherhood

Maak kans op deze nieuwe Nintendo Switch-titel!

Max: The Curse of Brotherhood komt vanaf vandaag beschikbaar in de eShop en in samenwerking met Stage Clear Studios mogen we twee exemplaren van de game weggeven. In het spel speel je, zoals de titel al doet vermoeden, als Max die een bijzonder avontuur beleeft. In onze review lees je alles over deze game.

Om kans te maken op Max: The Curse of Brotherhood reageer je op dit bericht en op minimaal nog een ander forum- danwel nieuwsbericht. Meedoen kan tot en met 27 december. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.