Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe details Layers of Fear: Legacy, kerst trailer

Geschilderde horror komt naar de Switch.

Geschilderde horror komt naar de Switch.

In september kregen we al te horen dat Layers of Fear naar de Switch zou komen, al was het niet helemaal duidelijk in welke vorm. Blooper Team heeft daar nu nieuwe details over vrijgegeven.

Layers of Fear: Legacy is gebaseerd op de originele versie die in 2016 op een aantal platformen verscheen. Hij is nu echter ge-redesigned en remastered, speciaal voor de Nintendo Switch. Zo geeft Blooper team aan dat er een nieuwe grafische interface geïmplementeerd zal worden, speciaal om gebruik te maken van de Switch’s unieke mogelijkheden. Zo zal het gebruik gaan maken van de HD Rumble, touch controls en touchscreen. The Inheritance DLC komt trouwens ook mee naar deze versie, waarmee een kant van het verhaal wordt laten zien door andere ogen dan die van de hoofdpersoon

Layers of Fear: Legacy zal in het eerste kwartaal van 2018 op de Switch verschijnen. Er is trouwens ook een speciale kerst trailer vrijgegeven, deze kun je hieronder bekijken.