Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste DLC-pakket Fire Emblem Warriors nu beschikbaar

Extra content uit de wereld van Fates.

Extra content uit de wereld van Fates.

Azura, Oboro en Niles maken hun opwachting in het eerste DLC-pakket voor Fire Emblem Warriors, dat vanaf nu beschikbaar is. Met de 1.3.0 update van de game is het voor de spelers die de extra content hebben aangeschaft mogelijk om van de extra personages, wapens en History-kaarten te genieten. De update bevat drie nieuwe personages, drie History-kaarten, een nieuw voorwerp om bonden mee te versterken en vijf nieuwe kostuums. Alle toevoegingen zijn gebaseerd op de Fire Emblem Fates-games.

De volgende DLC-pakketten, welke gebaseerd zullen zijn op Fire Emblem: Shadow Dragon en Awakening, zullen respectievelijk in februari en maart verschijnen.