Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Verlopen – Win Yooka-Laylee voor de Switch

Maak kans op Yooka-Laylee voor de Nintendo Switch!

December is écht prijzenmaand op Daily Nintendo. Maak kans op Yooka-Laylee voor de Nintendo Switch!

Nintendo Switch-bezitters hebben er lang op moeten wachten maar vandaag is het eindelijk zover. Yooka-Laylee is vanaf nu verkrijgbaar in de eShop en bij Daily Nintendo maak je nu kans om het spel te winnen. We geven een downloadcode weg van deze game en om kans te maken hoef je slechts antwoord geven op deze vraag in de vorm van een reactie:

“Dat Yooka-Laylee een spirituele opvolger is van Banjo-Kazooie weten we natuurlijk allemaal. Maar wat is nu jou favoriete Banjo-, of Rare herinnering?”

Meedoen kan tot en met 20 december. Heel veel succes!

We bedanken crewlid GLENN234 voor het regelen van deze prijs!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Digitale prijzen worden per mail of PM verstuurd.