Video: Heel veel Fallen Legion: Rise to Glory beelden

Om even een beeld van de game te krijgen.

Eerder vandaag hadden we al nieuws over Fallen Legion: Rise to Glory, in de vorm van een speciale editie die alleen in Amerika uitgebracht zal worden. Nu is er echter ook een live stream opgedoken van NIS America, waarin ze de game goed laten zien voor geïnteresseerden.

Fallen Legion kwam eerder al uit als twee aparte spellen op PS4 en PS Vita, namelijk Sins of an Empire en Flames of Rebellion. De Switch-versie daarentegen bevat beide spellen. Wanneer de game op de Switch zal verschijnen is nog niet helemaal duidelijk, alleen dat het ergens volgend jaar zal zijn. De beelden van de live stream kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Video: Heel veel Fallen Legion: Rise to Glory beelden

Geef een reactie