Fallen Legion: Rise to Glory krijgt een speciale editie

‘Exemplary Edition’

Wanneer Fallen Legion: Rise to Glory de Switch volgend jaar bereikt zal er gelijktijdig een speciale editie van het spel uitgegeven worden. Deze speciale editie van NIS America wordt de ‘Exemplary Edition’ genoemd en zal een collectors box, hardcover art book, soundtrack en ‘Medallion of Honor’ bevatten. Deze versie van de game is momenteel niet gepland voor een Europese release. Echter kan deze natuurlijk wel besteld worden vanuit Amerika.

Fallen Legion: Rise to Glory Exemplary Edition zal in Amerika $60 kosten, omgerekend ongeveer 51 euro. Je kunt de game hier van te voren bestellen bij NIS America.

Luciano

It's a secret to everybody!

Eén gedachte over “Fallen Legion: Rise to Glory krijgt een speciale editie

Geef een reactie