Breath of the Wild director heeft veel ideeën voor de toekomst van Zelda

Hoe zit het met de toekomst van de The Legend of Zelda-franchise?

Vorige week is de tweede en laatste DLC voor Breath of the Wild uitgekomen. De game is nu volledig en er komt (zover wij weten) niks meer voor uit. Een vraag die veel fans hebben is wat er hierna met de The Legend of Zelda-franchise gaat gebeuren. Nintendo heeft momenteel geen plannen voor de toekomst van de serie naar buiten gebracht. Gelukkig hebben de director van Breath of the Wild, Hidemaro Fujibayashi, en producent Eiji Aonuma wel degelijk genoeg ideeën over de toekomst van de serie.

Hidemaro Fujibayashi had het volgende te zeggen:

“I can’t say at this point if it will be in sequels or in continuations, or what form it will take, but I definitely have lots of ideas and lots of motivation right now.”

“I think while we were working on both the main game and the DLC, it was a process of constantly getting lots of different, new ideas as we refined the game, and finding new things we wanted to do. Even in situations like this, talking to people and finding out that people want to pet dogs gives me a lot of motivation, a lot of ideas for things we could put into the game.”

Ook had de producent van de The Legend of Zelda-franchise Eiji Aonuma iets toe te voegen:

“What we learned from the DLC this time around is that it’s almost like raising the world or enhancing the world. In the past, we always had to start from zero again, to completion. Usually we’d be thinking, ‘oh, I wish we could add this, we could do that.’ What we couldn’t do in that game, we would start fresh in a new game. But because we did a DLC, we realized it’s a great way to kind of just improve that world, and kind of enhance it, and kind of raise it like your own child.”

Wat vind jij? Welke richting moet The Legend of Zelda opgaan? Laat het weten!

 

Luciano

It's a secret to everybody!

5 gedachten over “Breath of the Wild director heeft veel ideeën voor de toekomst van Zelda

 • 17/12/2017 om 20:11
  Permalink

  Ik hoop dat de volgende Zelda dezelfde art style aanneemt als de tech demo van 2011.
  Het verhaal mag wat mij betreft weer lekker duister worden net als OoT, MM en TP.

 • 17/12/2017 om 20:33
  Permalink

  Ik vind de style die ze nu hebben goed. Er mag alleen iets meer variatie in komen en uiteraard zie ik graag grotere dungeons en meer bazen.

 • 19/12/2017 om 11:00
  Permalink

  Zou graag wat meer verhaal terug willen zien.. hoewel dat wel lastig is als je zo open world wilt blijven houden als in botw.. ben in ieder geval benieuwd.. hoewel het waarschijnlijk nog een aantal jaartjes wachten is op het vervolg

Geef een reactie