Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Laatste dag – Win Snipperclips of 15 euro eShop tegoed!

Het is december dus tijd voor een nieuwe prijsvraag op Daily Nintendo!

Het is altijd leuk om kans te maken op een prijs maar in deze warme decembermaand is het natuurlijk extra leuk om iets te winnen. Bij Daily Nintendo maak je nu kans op een digitaal exemplaar van Snipperclips of eShop tegoed ter waarde van 15 euro! Beide prijzen worden één keer weggegeven. Wellicht ga jij binnenkort dus aan de slag met Snipperclips of kies je je eigen game in de eShop.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze prijzen? Simpel!

  • Laat ons in de vorm van een reactie op dit bericht weten wat jouw favoriete kerstliedje is! Er is natuurlijk geen goed of fout antwoord maar je doet pas mee wanneer je daadwerkelijk een kerstnummer noemt.
  • Reageer op nog twee andere nieuws- dan wel forumberichten op DN.

Meedoen kan tot en met 16 december. Beide prijzen worden random verloot. Namens het hele team van Daily Nintendo wensen je veel succes!  Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Zodra de winnaar bekend wordt gemaakt zetten we een video van zijn/haar favorriete nummer er uiteraard ook bij!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd. Het betreft de normale versie van Snipperclips zonder de extra DLC.