Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding aangekondigd

Verzamelaars opgelet, op 2 februari komen er weer nieuwe Pokémon kaarten uit.

Verzamelaars opgelet, op 2 februari komen er weer nieuwe Pokémon kaarten uit.

De nieuwe uitbreiding genaamd Sun & Moon Ultra Prism haalt zijn inspiratie uit de verhaallijnen van Ultra Sun en Ultra Moon. De kaarten zijn namelijk allemaal gebaseerd op een alternatieve versie van Sinnoh, welke te bereiken is door middel van een Ultra Wormhole. Niet alleen worden er nieuwe kaarten van bekende types toegevoegd, maar daarnaast verschijnt er een heel nieuw type kaarten. De Prism Star kaarten, waarvan er met deze uitbreiding zes aan het spel worden toegevoegd, zijn enorm krachtige kaarten waarvan je per type maximaal één exemplaar van in je deck mag hebben in plaats van de gebruikelijke vier. Totaal zal deze uitbreiding meer dan 150 nieuwe kaarten toevoegen waaronder vijf Ultra Beasts, 18 full-art-kaarten en zes van de nieuwe Prism Star-kaarten.