Switch ook erg populair in Zuid-Korea

Verkoopt beter dan 3DS en Wii. 

Gisteren maakte Nintendo al bekend dat de Switch wereldwijd al 10 miljoen keer is verkocht. In Zuid-Korea is de console pas sinds 1 december verkrijgbaar, maar ook daar doet de hybride spelcomputer het erg goed.

In de eerste drie dagen werden er namelijk 55.000 exemplaren van de Switch verkocht. Dit lijkt misschien niet veel, maar dit is meer dan dat de 3DS, DS en zelfs de Wii over de toonbank gingen in hetzelfde tijdsbestek. Sterker nog: deze consoles/handhelds wisten zelfs in de eerste maand niet aan deze aantallen te komen.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

3 gedachten over “Switch ook erg populair in Zuid-Korea

 • 13/12/2017 om 11:53
  Permalink

  Wat mij betreft is het geen wedstrijd der consoles. Een hoge verkoop betekend een grote potentiële afzetmarkt voor game ontwikkelaars. Daarmee is het interessanter om Switch exclusives te maken.

  Het zal er naar mijn idee toch wel weer op aankomen dat de meeste echt interessante titels van Nintendo zelf afkomen en van de andere ontwikkelaars er alleen ports komen van oudere titels.

  Maar ik laat mij graag door de ontwikkelaars mijn ongelijk bewijzen. Kom maar op met die games!

 • 14/12/2017 om 08:16
  Permalink

  Je kunt een PS4 en Switch niet met elkaar vergelijken, ben blij voor Nintendo dat ze het goed doen, maar of het genoeg is weet ik niet, heel veel gamers kijken toch voornamelijk naar de Grafics en dat ga je toch merken met sommige games.

  Of zoals bij Yooka-Laylee dat hij 9 maanden later uit komt en daardoor duurder is en veel gamers die ook een ander systeem hebben, zoals ik, hem al hebben.

Geef een reactie