Leeftijdsclassificatiesysteem hint naar Detective Pikachu in Europa

Kan de westerse wereld dan toch eindelijk aan de slag met deze game?

PEGI – het leeftijdsclassificatiesysteem van Europese games – lijkt te hinten naar een Europese release van Detective Pikachu. De 3DS-game verscheen in februari van 2016 al in Japan, maar een wereldwijde release bleef tot nu toe uit. PEGI blijkt nu een leeftijdsclassificatie vast te hebben gesteld voor de game, waardoor het aannemelijk is dat Detective Pikachu vroeg of laat hier zal verschijnen.

Het is al een hele tijd geleden dat we iets van de game hebben gehoord. Wel weten we dat er een film in de maak is over de Detective Pikachu. Het is dus niet onaannemelijk dat Nintendo en The Pokémon Company met opzet hebben gewacht met de wereldwijde release van de game om deze dichter bij de filmrelease te laten vallen. PEGI gaf als voorlopige releasedatum 31 december 2020 aan, maar dit is waarschijnlijk maar een tijdelijke aanduiding.

Zou jij een Europese release van Detective Pikachu willen zien? Laat het ons weten!

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Leeftijdsclassificatiesysteem hint naar Detective Pikachu in Europa

Geef een reactie