Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon GO krijgt nieuwe Pokémon én weersysteem

Niantic blijft Pokémon GO voorzien van updates die de game interessant moeten houden.

Goed nieuws voor fans van Pokémon GO! Niantic is namelijk gestart met het loslaten van Gen 3 in het spel. De game  krijgt 50 nieuwe Ruby en Sapphire Pokémon en dat betekent dat fans onder andere op zoek kunnen gaan naar  Torchic, Treecko en Mudki. Daarnaast krijgt het mobiele spelletje een heus weersysteem welke ervoor zorgt dat in verschillende weersomstandigheden bepaalde type Pokémon voordelen hebben. Sommige Pokémon kunnen bijvoorbeeld sterker zijn wanneer het regent.

Er is nog geen exacte datum bekend wanneer de update wordt uitgerold. Naar verwachting zullen de nieuwe Pokémon en het weersysteem in de komende wekend worden toegevoegd. Speel jij de game nog vaak?