Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Satoru Iwata krijgt eindelijk zijn eigen amiibo

Nintendo's voormalige president Satoru Iwata krijgt eindelijk zijn eigen amiibo.

Nintendo’s voormalige president Satoru Iwata krijgt eindelijk zijn eigen amiibo.

Satoru Iwata, Nintendo’s voormalige president, bedenker van Kirby en de redder van HAL Laboratory, krijgt na zijn tragische dood uit 2015 eindelijk zijn welverdiende amiibo. Artiest GandaKris, bekend om haar zelfgemaakte amiibo’s welke Nintendo nooit zelf zou uitbrengen, heeft ter nagedachtenis aan Satoru Iwata dan ook deze amiibo gemaakt.

Er is voor deze speciale amiibo natuurlijk ook een doos gemaakt en wel door @SethHay. Door kleine dingen zoals dit zal Satoru Iwata niet snel vergeten worden. Laten we hopen dat mensen nog lang van de games waar hij aan meegeholpen heeft zullen genieten.

“On my business card, I am a corporate president. In my mind, I am a game developer. But in my heart, I am a gamer.
                                                  –  Satoru Iwata, Nintendo’s voormalige President en CEO