Ontwikkelaar belooft WWE 2K18 te verbeteren

Patches incoming!

Het heeft een tijdje geduurd voordat de Switch-versie van WWE 2K18 verscheen, maar gisteren dook de game opeens op in de eShop. Fans van de serie merkten echter al snel op dat het spel niet optimaal draaide. Vele technische mankementen en de lage framerate in handheld-modus zorgen voor een minder leuke ervaring.

Blind Squirrel, die verantwoordelijk is voor de Switch-versie van WWE 2K18, heeft via Twitter laten weten dat zij de feedback serieus nemen en dat ze beloven de problemen te zullen oplossen. We kunnen dus binnenkort een aantal patches verwachten.

Dit zal er wel voor zorgen dat het spel nog meer ruimte vraagt op je microSD-kaart. Het spel zelf vraagt al minimaal 32GB en daar komt dus nog meer bij van de komende updates.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

Eén gedachte over “Ontwikkelaar belooft WWE 2K18 te verbeteren

Geef een reactie