Nieuwe Scribblenauts-game opgedoken

Voor PlayStation 4, Xbox One en Switch. 

Het gebeurt regelmatig dat games die nog niet zijn aangekondigd opeens opduiken op één van de vele websites van bedrijven die spellen van een leeftijdscategorie voorzien. Ditmaal heeft de rating board in Taiwan een nieuwe titel ‘uitgelekt’.

Het gaat om Scribblenauts Showdown en deze zal gaan verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en Switch. Dit is op zich best bijzonder, want de franchise kwam eerst alleen uit voor Nintendo-platformen. Helaas is er verder weinig bekend over de game zelf.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

2 gedachten over “Nieuwe Scribblenauts-game opgedoken

Geef een reactie