Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario + Rabbids Kingdom Battle krijgt een gratis Versus-modus

Een strategische zet van Ubisoft.

Een strategische zet van Ubisoft

Het veelgeprezen Mario + Rabbids Kingdom Battle krijgt binnenkort een Versus-modus. Deze modus is voor veel fans van de game erg welkom en zal hoogstwaarschijnlijk erg goed ontvangen worden. De update is, in tegenstelling tot de rest van de DLC, volkomen gratis en zal dus toegankelijk zijn voor iedereen die de game bezit.

In deze Versus-modus kan je je vrienden uitdagen en laten zien hoe goed je strategische vaardigheden daadwerkelijk zijn. Hierbij zal elk gevecht verschillen door de willekeurige voorwerpen die op het veld verschijnen. De Versus-modus bevat echter alleen een lokale multiplayer, waarbij je met zijn tweeën met één Switch kan spelen. Er zijn momenteel nog geen plannen voor online multiplayer. Het zal dus voor nu bij je lokale vrienden moeten blijven waaraan je over je strategische vaardigheden kan opscheppen.

Hieronder volgt een trailer voor Mario + Rabbids Kingdom Battle zijn Versus-modus:

De spelers zullen beide drie verschillende helden van het verhaal kiezen. Vervolgens hebben de spelers de keuze uit drie verschillende ‘pre-sets’. Hierdoor kunnen de spelers hun eigen strategieën creëren. Eenmaal op het veld zullen er willekeurige voorwerpen verschijnen die krachten, zoals dubbele schade, kunnen verlenen aan de speler die deze oppakt. Daarnaast kan er ook veel veranderd worden betreffende de opties. Er kan bijvoorbeeld een timer worden ingesteld, het aantal beurten kan worden gelimiteerd of alle voorwerpen worden verwijderd uit het gevecht. Al deze opties kunnen zorgen voor een puur tactisch gevecht of juist een complete chaos.

De Versus-modus update zal uitgegeven worden op 8 december en dus toegankelijk zijn voor iedereen die de game bezit.