[Prijsvraag] Win Aqua Moto Racing Utopia of Snow Moto Racing Freedom (verlopen)

Maak kans op een van deze twee gloednieuwe racers voor de Switch!

Wellicht ga jij binnenkort aan de slag met een van de twee nieuwste racegames van Zordix, welke net zijn verschenen voor de Nintendo Switch. In samenwerking met Bigben en Zordix mogen we namelijk een digitaal exemplaar weggeven van zowel Aqua Moto Racing Utopia als Snow Moto Racing Freedom. Om kans te maken op één van deze spellen hoef je slechts aan de volgende twee eisen te voldoen:

  • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
  • Reageer tussen 30 november en 7 december op minstens 2 andere nieuws- of forumberichten.

Meedoen kan tot en met 7 december. Je maakt kans op een van de twee spellen. Je kunt niet kiezen welke titel je wilt winnen . Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

33 gedachten over “[Prijsvraag] Win Aqua Moto Racing Utopia of Snow Moto Racing Freedom (verlopen)

Geef een reactie