Hammerwatch aangekondigd voor de Switch

Een oude nieuwe retro game.

Crackshell and BlitWorks hebben aangekondigd dat Hammerwatch, een hack en slash dungeon crawling game, naar de Switch komt. De game speelt zich af in een gepixeleerde fantasy setting, waar je alleen of vergezeld door 3 andere spelers de top van Castle Hammerwatch probeert te bereiken. Dit doe je door één van de 6 classes te kiezen en je een weg te banen door hordes monsters, ingenieuze vallen, geheime gangen en puzzels.

De game werd in 2013 oorspronkelijk uitgebracht voor Steam, waar het veel lof kreeg. Nu is er een nieuwe versie aangekondigd voor een aantal consoles, waaronder de Nintendo Switch. Deze versie bevat een aantal nieuwe dingen, zoals een “sorcerer” class, nieuwe control schemes, nieuwe character art en de classes die beter op elkaar zijn afgestemd.

De game is vanaf 23 december te koop in de E-shop. Hieronder kun je de trailer bekijken.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 27 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie