Hammerwatch aangekondigd voor de Switch

Een oude nieuwe retro game.

Crackshell and BlitWorks hebben aangekondigd dat Hammerwatch, een hack en slash dungeon crawling game, naar de Switch komt. De game speelt zich af in een gepixeleerde fantasy setting, waar je alleen of vergezeld door 3 andere spelers de top van Castle Hammerwatch probeert te bereiken. Dit doe je door één van de 6 classes te kiezen en je een weg te banen door hordes monsters, ingenieuze vallen, geheime gangen en puzzels.

De game werd in 2013 oorspronkelijk uitgebracht voor Steam, waar het veel lof kreeg. Nu is er een nieuwe versie aangekondigd voor een aantal consoles, waaronder de Nintendo Switch. Deze versie bevat een aantal nieuwe dingen, zoals een “sorcerer” class, nieuwe control schemes, nieuwe character art en de classes die beter op elkaar zijn afgestemd.

De game is vanaf 23 december te koop in de E-shop. Hieronder kun je de trailer bekijken.

 

Geef een reactie