Bethesda biedt alternatieve covers aan van Skyrim

Verandering van spijs. 

The Elder Scrolls V: Skyrim is nu ook te spelen op de Switch en ligt ook als fysiek exemplaar in de winkel. Vind je de cover echter niet zo heel erg mooi, dan biedt Bethesda nu een oplossing. Op hun officiële website bieden zij twee alternatieve covers aan.

Het origineel is voorzien van een zwarte achtergrond, maar je kan nu kiezen voor een witte. Tevens is het logo vervangen door een ander plaatje, waarop de hoofdrolspeler te zien is die tegenover een draak staat. Je hebt dan keuze uit een blauwe of rode horizon.

 

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

3 gedachten over “Bethesda biedt alternatieve covers aan van Skyrim

Geef een reactie