Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Hero Academia: One’s Justice details en screenshots

Nieuwe beelden vrijgegeven voor My Hero Academia: One's Justice

Nieuwe beelden vrijgegeven voor My Hero Academia: One’s Justice

Op de pas geopende Japanse website van Bandai Namco voor My Hero Academia: One’s Justice, zijn de eerste details en screenshots verschenen over het spel.

“Vecht, voor gerechtigheid”

My Hero Academia is een actie vechtspel voor Nintendo Switch waar zogenaamde “Quirks” een centrale rol spelen. Dit zijn de speciale vaardigheden van elk personage. Je kan er verschillende gevechten beleven en de stadia op een realistische wijze vernietigen met behulp van de Quirks, terwijl je handig gebruik maakt van alle gebouwen en muren om jezelf te verdedigen.

Op de website zijn twee personages vrijgegeven, waaronder een held en een vijand. De held is Izuku Midoriya, hij droomt ervan een held te zijn en heeft als Quirk “One For all”. Dit personage werd “quirk-loos” geboren, maar zijn heldenkwaliteiten waren altijd al in hem verborgen. De kracht voor zijn Quirk blijkt ook overgeërfd te zijn en wordt pas later ontdekt.

De vijand aan de andere kant is Tomura Shigaraki en heeft als Quirk “Decay”, of bederf. Zijn achtergrond is ongekend en heeft zichzelf aangeduid als de leider van de “League of Villains”. Hij heeft de Quirk dat alles wat hij aanraakt, begint weg te rotten.

Het spel zal tentoongesteld worden op het Jump Festa 2018, dat loopt van 16 tot 17 december. Nog even geduld hebben dus!