Verzamel Super Mario Bros. 3-pins

Verzamelaars opgelet!

Goed nieuws voor alle fans van Super Mario Bros. 3, want vanaf nu kan je speciale pins verzamelen! Je zal deze wel moeten importeren, want deze zijn alleen op de Amerikaanse website van Penny Arcade te koop. Voor 22 dollar – wat overeen komt met ongeveer 18 euro – kan je een ‘blind box’ kopen die elk 2 pins bevatten. Je weet dus niet welke exemplaren er in een doosje zit. In totaal zijn er 20 verschillende pins om te verzamelen, waaronder twee mystery pins.

De boxart van deze pins is een NES-cartridge, wat nog een leuke extra geeft aan deze verzamelobjecten. Als je ze wil bestellen moet je echter wel geduld hebben, want aangezien ze uit Amerika komen duurt het meestal zo’n 3 tot 6 weken voor ze zullen aankomen.

 

6 gedachten over “Verzamel Super Mario Bros. 3-pins

Geef een reactie