Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] [verlopen]: Win Let’s Sing 2018 met 2 microfoons!

Maak kans op de Switch-versie van Let's Sing 2018!

Maak kans op de Switch-versie van Let’s Sing 2018!

Wellicht ontdek jij binnenkort je zangtalent met Let’s Sing 2018 voor de Nintendo Switch. In samenwerking met Koch Media mogen we één exemplaar van de game weggeven. Dit spel bevat tevens 2 microfoons om ook samen te zingen! Let’s Sing 2018 bevat 30 van de nieuwste hits en spelmodi zoals “Mix Tape” en “Featuring”. Om kans te maken op deze geweldige prijs hoef je slechts aan de volgende twee eisen te voldoen:

  • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
  • Reageer tussen 23 november en 29 november op minstens 2 andere nieuws- of forumberichten.

Meedoen kan tot en met 29 november. Er wordt één keer een fysiek exemplaar van de game verloot. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Daily Nintendo is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van prijzen per post.