Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Legendarische vogel Ho-Oh nu te vangen in Pokémon GO

Ho-Oh is nu beschikbaar in Pokémon GO!

Gelukt om Farfetch’d te vangen? Dan kun je meteen door naar de volgende uitdaging want Ho-Oh is nu beschikbaar in Pokémon GO!

Het behalen van een globale missie in Pokémon GO wordt flink beloond. Eerder deze week kwam Farfetch’d al even beschikbaar in Europa. In slechts 7 dagen tijd werden ruim drie miljard Pokémon gevangen, wat niet alleen een flinke prestatie is, het laat ook zien dat de mobiele game nog erg populair is.

Vandaag heeft Niantic laten weten dat er nog iets leuks voor de trainers in Pokémon GO aankomt. De laatste legendarische vogel van de eerste twee generaties is aan de Raid Battles in Pokémon GO toegevoegd. Nu kun je het dus opnemen tegen Ho-Oh welke tot 12 december beschikbaar is.