Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fysieke versie van Overcooked: Special Edition verschijnt 13 februari

De fysieke versie van Overcooked: Special Edition komt begin volgend jaar.

De fysieke versie van Overcooked: Special Edition komt begin volgend jaar.

Overcooked! Special Edition verscheen eerder dit jaar in de Nintendo Switch eShop en is hetzelfde spel als alle eerder verschenen versies, alleen zal nu alle DLC zijn inbegrepen. Tevens maakt het spel gebruik van de HD Rumble van de Joy-Con. Zo voel je daadwerkelijk dat de soep op een bord heen en weer klotst. Het spel staat bekend om zijn multiplayer-plezier en natuurlijk maakt de Switch hier ook gebruik van. Maximaal vier gamers kunnen met elkaar spelen.

Eerder werd al bekend dat een fysieke versie op de planning stond, maar nu is ook de datum bekend. De fysieke versie van Overcooked: Special Edition verschijnt 13 februari in Europa. Later krijgen ook Worms W.M.D. en Yoku’s Island een fysieke release. Ga jij deze game halen?