Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een Belgische touch voor Daily Nintendo!

Mijn naam is Ilke en ik ben de nieuwe aanwinst van het Daily Nintendo-team!

Ik ben Ilke, 22 jaar, het nieuwste lid van de redactie en pas afgestudeerd als dierenartsassistente. Iets compleet anders dan gaming zou je denken en dat klopt! Buiten mijn grote liefde voor dieren heb ik ook een heel grote voorliefde voor gaming en dan zeker voor Nintendo. Al van een heel jonge leeftijd ben ik dankzij mijn oudere broers bezig met het spelen van vele soorten games. Hierdoor heb ik alle consoles meegemaakt van de NES tot de Nintendo Switch en alle handhelds van de Gameboy tot de 2DS XL.

De games waar ik me vooral mee bezighoud zijn Super Mario, Yoshi, Pikmin, Mario Kart en nog veel meer. Ook heb ik vorige zomer deelgenomen aan verschillende Mario Kart-toernooien, waar mijn broers en ik het zeker niet slecht hebben gedaan! Buiten het spelen van games hou ik me ook bezig met artwork maken van Nintendo-games, in de vorm van tekeningen.

Schrijven voor Daily Nintendo is een leuke uitdaging en ik hoop dan ook dat jullie er naar uitkijken om mijn artikels te lezen!