Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Younes en Joël pakken groots uit deze kerstvakantie!

Younes en Joël spelen als kerstman.

Younes en Joël spelen als kerstman.

Zoals de beste kijkers van Community LIVE waarschijnlijk al weten, zal in Community LIVE in de kerstvakantie groots uitgepakt worden! Tussen Younes, de host van Daily Nintendo TV, en Joël, de host van Community LIVE zullen in deze periode twee ‘collabs’ plaatsvinden.

Wat betreft de eerste video zal Younes voor het eerst samenwerken met Joël om de beste momenten en hoogtepunten van Nintendo in 2017 samen te vatten. Voor de tweede video zal er een speciale Community LIVE aflevering plaatsvinden, namelijk de 1st Anniversary Stream. In deze speciale stream, die het eenjarig bestaan van Community LIVE viert, zijn er prijzen te winnen. Deze prijzen kan je winnen door in de top vijf te beëindigen van het MK8D toernooi.

Naast Mario Kart 8 Deluxe zullen er ook andere games gespeeld worden. Deze games kunnen jullie, de kijkers, bepalen. In onderstaande poll kan je op drie games stemmen. De top drie meest gekozen games zullen gespeeld worden tijdens het eenjarig bestaan van Community LIVE. Om er nog een schepje bovenop te doen is er een ruime kans dat onze belg Younes mee zal doen. Deze stream wil je dus niet missen! De stream gaat op 29 december van 19:00 tot ongeveer 22:00 plaatsvinden.

De prijzen die gewonnen kunnen worden:

1ste – € 25,- Nintendo e-Shop tegoedkaart (Joël)

2de – € 15,- Nintendo e-Shop tegoedkaart (Jarno)

3de – Super Mario Large Figure Luigi (Randy)

4de – Super Mario 3D-onderzetters (8-stuks) (Laurens)

5de – Super Mario Odyssey-poster (Younes)

Hier is de link om te kunnen stemmen welke games de 1st Anniversary Stream, volgens jou, moet bevatten:

https://goo.gl/forms/tuHYl1jxmWvYQdoX2

De code waarmee deelgenomen kan worden aan het Mario Kart 8 Deluxe toernooi (29-12-2017) is:

1835-8028-6507

Hieronder volgt nog eens de video waarin alles wordt samengevat wat betreft de ‘collabs’ tussen Younes en Joël in de kerstvakantie:

*Redactionele crew alsmede moderators & CL-leden van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars met de meeste punten winnen. Bij gelijkspel wordt geloot. De prijs wordt per privébericht verstuurd. Valt de stream weg maar blijft de race wel doorgaan? Dan dien je gewoon door te spelen.