Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Het nieuwste lid van de Daily Nintendo redactie!

"It's a secret to everybody!"

“It’s a secret to everybody!”

Mijn naam is Luciano en ik zit momenteel in mijn eindexamenjaar havo en ben het nieuwste lid van de Daily Nintendo crew! Nintendo heeft en zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. De console waar ik vroeger heel erg van hield was de GameCube waarop ik bijna elk spel heb gespeeld dat er verkrijgbaar was. Ik zal dan ook altijd blijven houden van die goede ouwe tijden waarin ik elke dag thuiskwam om gelijk met mijn GameCube (en later de Wii) te spelen.

Hierbuiten heb ik als het specifiek gaat om games vaak de voorkeur voor RPG’s, platformers, vechtspellen en racespellen. Een paar van mijn favoriete series zijn dus ook Xenoblade Chronicles, Pikmin, Super Smash Bros. en natuurlijk de Super Mario- en de The Legend of Zelda-games. De wat minder bekende titels als Shovel Knight en Super Monkey Ball zullen ook altijd een special plekje in mijn hart hebben.

Ik heb buiten gaming ook nog andere hobby’s (geloof het of niet) zoals tekenen en lezen. Als het gaat om tekenen had ik er mijn vervolgopleiding van kunnen maken, maar ben uiteindelijk toch gegaan voor game-design (wat overigens ook veel tekenen bevat), aangezien ik de passie hiervoor altijd al gehad heb, in tegenstelling tot tekenen waar ik pas de laatste jaren mee bezig ben. Lezen is gelukkig een ander verhaal en is altijd lekker ontspannend als je na een lange dag een rustige avond wilt hebben.

Als er iemand nog vragen of misschien een opmerking heeft, (je weet maar nooit) laat het me dan weten in een reactie!