Digital Foundry neemt Switch-versie L.A. Noire onder de loep

Wat positieve en negatieve punten. 

De mannen van Digital Foundry staan er om bekend om de technische kant van games grondig te analyseren en deze te vergelijken met andere versies. Nu hebben zij de Switch-versie van L.A. Noire onder de loep genomen en deze vergelijken met het origineel op de PlayStation 3, maar ook op de remasters op de PS4 (Pro) en Xbox One (X).

De versie voor de hybride console van Nintendo heeft wat verbeterpunten ten opzichte van het origineel, maar ook een aantal minpunten. Welke dit zijn kun je in onderstaande video zien. Wil je weten wat wij van het spel vinden in zijn totaliteit, dan kun je dat lezen in de review.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

3 gedachten over “Digital Foundry neemt Switch-versie L.A. Noire onder de loep

  • 24/11/2017 om 22:27
    Permalink

    Hmm je ziet niet heel veel verschil tussen PS3 en Switch hoewel er wat erge framedrops zijn. In portable mist het echt heel veel details zoals die bomen en auto’s dat maakt het heel erg kaal en dood veel van de sfeer. De PS4 integendeel ziet er geweldig uit en spant de kroon!

Geef een reactie