1,2 miljoen exemplaren Ultra Sun en Moon verkocht in Japan in drie dagen

De serie is nog steeds zeer populair. 

Veel Pokémon-fans kijken al uit naar de nieuwe titel in de serie voor de Nintendo Switch, maar dat wil nog niet zeggen dat ze de spellen op de 3DS links laten liggen. In Japan kwam Pokémon Ultra Sun and Moon op 17 november uit en in drie dagen is de game maar liefst 1,2 miljoen keer verkocht. Dit is echter het minimale aantal, want digitale verkopen zijn hier niet in meegenomen.

De lancering van het nieuwste deel in de beroemde serie zorgde in Japan er ook voor dat er meer 3DS-handhelds werden verkocht. Er gingen namelijk 40.582 exemplaren vorige week over de toonbank, terijl dat de week daarvoor nog 18.687 was.

Patrick

Ik ben opgegroeid met Nintendo en daarom blijft dit merk speciaal voor mij. Dit komt natuurlijk ook door de games die zij bieden die toch net iets anders brengen dan die van de concurrent.

4 gedachten over “1,2 miljoen exemplaren Ultra Sun en Moon verkocht in Japan in drie dagen

Geef een reactie