Animal Crossing: Pocket Camp lanceert wereldwijd op 22 november

Tijd om te kamperen!

Een paar weken geleden is tijdens de Animal Crossing Direct de eerste mobiele game van de serie bekend gemaakt. In Animal Crossing: Pocket Camp is het aan jou de taak om de campingplek van jou en allerlei dieren zo mooi mogelijk in te richten. Je zult tevens geregeld opdracht krijgen bepaalde missies te volbrengen, zoals het vangen van insecten en vissen.

Vandaag heeft Isabelle, de bekende assistent uit New Leaf, via Twitter laten weten dat de volledige game vanaf 22 november wereldwijd te downloaden is. Eerder verscheen al een officiële bètaversie in Australië, maar vanaf woensdag kan de hele wereld gaan genieten van het campingleven.

Ben jij van plan Animal Crossing: Pocket Camp te gaan spelen? Laat het ons weten!

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

8 gedachten over “Animal Crossing: Pocket Camp lanceert wereldwijd op 22 november

   • 20/11/2017 om 13:17
    Permalink

    Wat een onzinnige reactie op een onzinnige reactie 😉

    Wat info voor de mensen met oudere telefoons:
    Android OS 4.2, 1 GB or more of RAM
    iOS 9.0, iPhone 5s and newer

    Zelfde soort eisen als pokemonGO, waar ik toen een customrom voor mn telefoon moest zoeken om werkende android versie te gebruiken.
    Maar das alweer 2 jaar geleden, dus als je daar nu tegenaan loopt kan je beter overwegen een nieuwe telefoon te halen.

  • 20/11/2017 om 13:28
   Permalink

   A wild Jarno appeared!

   Iedereen van deze site zal je nu mogen aangeven aan Nintendo, omdat het niet volgends de gebruiksvoorwaarden is dat jij hem als Europeaan nu al speelt!

   Oja, en ik heb een onzinnige reactie geplaatst op een onzinnige reactie waarop ook een andere onzinnige reactie is geplaatst op een onzinnige reactie wat niet deze onzinnige reactie is. Got it? #onzinnigereactieseption

 • 20/11/2017 om 18:38
  Permalink

  Ik bam even de tijd om even een onzinige reactie op een onzinnige reactie van een onzinnige reactie die van een onzinnige reactie komt op een onzinnige reactie te plaatsen. Ik heb hier niet veel mee bereikt.

 • 21/11/2017 om 08:37
  Permalink

  Ik heb hem sinds de aankondiging in de google playstore als geregistreerd staan, had hem ook via een omweg kunnen downloaden maar doe het liever via de legale manier 😀

Geef een reactie