Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: Pocket Camp lanceert wereldwijd op 22 november

Tijd om te kamperen!

Tijd om te kamperen!

Een paar weken geleden is tijdens de Animal Crossing Direct de eerste mobiele game van de serie bekend gemaakt. In Animal Crossing: Pocket Camp is het aan jou de taak om de campingplek van jou en allerlei dieren zo mooi mogelijk in te richten. Je zult tevens geregeld opdracht krijgen bepaalde missies te volbrengen, zoals het vangen van insecten en vissen.

Vandaag heeft Isabelle, de bekende assistent uit New Leaf, via Twitter laten weten dat de volledige game vanaf 22 november wereldwijd te downloaden is. Eerder verscheen al een officiële bètaversie in Australië, maar vanaf woensdag kan de hele wereld gaan genieten van het campingleven.

Ben jij van plan Animal Crossing: Pocket Camp te gaan spelen? Laat het ons weten!