[Prijsvraag] Win Pokémon Ultra Sun of Ultra Moon!

Pokémon-fans opgelet: maak kans op Pokémon Ultra Sun of Ultra Moon bij Daily Nintendo!

Pokémon Ultra Sun & Moon zijn vanaf 17 november verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS en zijn de nieuwste twee titels in deze populaire serie. In samenwerking met Startselect mogen wij een (digitaal) exemplaar naar keuze verloten van Pokémon Ultra Moon of Ultra Sun! Om kans te maken op deze mooie prijs hoef je slechts te voldoen aan onderstaande twee punten:

    • Reageer op dit bericht (vaker reageren vergroot je winkans niet)
    • Reageer tussen 13 november en 18 november op minstens 2 andere nieuws- of forumberichten.

Meedoen kan tot en met 18 november. Er wordt één keer een digitaal exemplaar van Pokémon Ultra Moon of Ultra Sun verloot. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Pokemon Ultra Sun of Moon wordt 1x digitaal verloot. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

71 gedachten over “[Prijsvraag] Win Pokémon Ultra Sun of Ultra Moon!

Geef een reactie