MUSYNX bekend gemaakt voor Nintendo Switch

Nintendo Switch is weer een muziek game rijker.

PM Studios en Acttil hebben vandaag laten weten dat MUSYNX in het eerste kwartaal van 2018 naar de Switch komt. De Amerikaanse versie van het spel zal fysiek en digitaal worden uitgegeven, maar er is niet laten weten of dit ook het geval is in Europa. Hier zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort meer over worden verteld.

In MUSYNX kunnen spelers meer dan 50 levels verwachten, verdeelt over verschillende muziekgenres. In de game wordt je ritme dus flink op de proef gesteld.

 MUSYNX_SS_(3)

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

5 gedachten over “MUSYNX bekend gemaakt voor Nintendo Switch

  • 16/11/2017 om 22:28
   Permalink

   Heya Stan,

   Je kent me vast nog wel, die gast van de telegram groep die zovaak zn account verwijderde? Yes, dat ben ik.

   Mag ik simpelweg vragen waarom er zoveel kritiek is op artikelen door jou, simpelweg omdat er enkele spellingsfouten in staan? Artikelen maken neemt tijd in beslag, en zeker als er een artikel wat later wordt gepubliceerd wordt het moeilijk om je te blijven focussen op de foutjes etcetera die misschien in het artikel zitten.

   Een doel van een artikel is niet om het foutloos schrijven van een zin, maar het gaat vooral over het nieuws wat overgebracht moet worden, en ZEKER op een nintendo website. Als het over spelling zal gaan zal het wel ‘Daily nederlands’ heten, of ‘Daily spellingscontrole’, maar dat is niet zo.

   Alle redacteurs hebben tijd en moeite in zo’n artikel gestoken, en ik vind ook dat je dan een beetje respect mag tonen naar de redacteur toe, en niet constant op die kleine spellingsfoutjes in de zin letten, want iedereen maakt ze, ook jij.

   Ochja het is nu op het moment dst ik deze reactie publiceer 22:27, dus er is geen spellingscontrole nodig 🙂

Geef een reactie