Video vergelijkt Skyrim voor switch en diverse andere platformen

Kijk of de Switch-versie stand kan houden tegen de concurrentie.

Overmorgen is het zover, dan kunnen we op de Switch aan de slag met The Elder Scrolls V: Skyrim. De game is in het verleden al op diverse platformen verschenen en nu komt er eindelijk een versie op een Nintendo-console. In een nieuwe video worden diverse versies met elkaar vergeleken.

De Switch versie brengt het er niet slecht vanaf, bekijk hieronder de video:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

4 gedachten over “Video vergelijkt Skyrim voor switch en diverse andere platformen

Geef een reactie