Sleep Tight naar Nintendo Switch

Een nostalgische nachtmerrie als game.

We Are Fuzzy heeft zojuist bekend gemaakt dat Sleep Tight naar Nintendo Switch komt. Sleep Tight is een twin-stick shooter met een arcade-style. Twin-stick is een vorm van het “Shoot ‘em up” genre, waarbij de speler met de ene joystick beweegt en met de andere joystick richt.

In de game bestuur je een kind dat bewapend is met een soort nerf pistool. Je moet er namelijk voor zorgen dat je niet gegrepen wordt door monsters. Bescherm jezelf voor deze monsters door een fort te bouwen van kussens. We Are Fuzzy heeft ook een trailer uitgebracht van Sleep Tight, deze kan je hieronder bekijken:

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie