Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Farming Simulator voor de Nintendo Switch (verlopen)

Ontdek zelf het leven van een agrarier!

Deze week is Farming Simulator voor de Nintendo Switch verschenen. Farming Simulator 17 nodigt je uit in de uitdagende wereld van de moderne landbouwer. Lijkt deze game jou helemaal geweldig? In samenwerking met Koch Media mogen we een fysiek exemplaar van deze titel weggeven!

We houden het lekker simpel voor je. Om kans te maken op de game hoef je slechts te reageren op dit artikel. Vaker reageren vergroot je winkans natuurlijk niet. Meedoen kan tot en met 15 november. De prijs zal daarna per post worden toegestuurd aan de winnaar.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Daily Nintendo is niet verantwoordelijk voor het niet aankomen van prijzen per post.