Nieuwe outfits voor Pokémon GO

Zelfs in de winter een tropisch sfeertje!

Pokémon GO is nog altijd populair. Miljoenen trainers van over de hele wereld starten nog dagelijks de succesvolle app van Niantic op. Ook op de 3DS blijven de Pokémon games enorm populair. Aanstaande vrijdag komen alweer de nieuwste Pokémon titels uit voor de 3DS en om dat te vieren kan je zomerse outfits krijgen in Pokémon GO. De outfits zijn gebaseerd op de hoofdpersonages van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon. Pokémon Trainers kunnen vanaf vandaag de nieuwe outfits dragen in Pokémon GO.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

8 gedachten over “Nieuwe outfits voor Pokémon GO

 • 14/11/2017 om 13:46
  Permalink

  Haha wel tof dat ze steeds outfits toe blijven voegen. Heb toch geen afstand kunnen doen van m’n huidige outfit :p.

 • 14/11/2017 om 17:15
  Permalink

  hopelijk geeft dit ook een boost aan de verkopen van de main games, ik kom regelmatig mensen tegen die levenloos pokemon go spelen, maar nog nooit gehoord hebben van de pokemon spellen voor de 3ds.

  • 14/11/2017 om 17:34
   Permalink

   Pf,3ds…gameboy of niks jong :p.Voor pokemon dan toch.De eerste 151…Speel et soms nog is uit nostalgie,en om den tijd te verbeteren :p.

 • 15/11/2017 om 03:37
  Permalink

  Pokemon GO is voor mij persoonlijk afgelopen. Maar toen het er net was heb ik het een tijdje behoorlijk hardcore gespeeld. Nu lekker vrijdag weer Ultra Sun, zoals Pokemon hoort te zijn!

 • 15/11/2017 om 10:05
  Permalink

  Persoonlijk? Ik vind Pokémon Go een van de grootste fouten die ze bij Nintendo ooit hebben gemaakt, de fan-base is naar mijn mening zo toxic as t maar kan. Het spel word zo ongeveer gespeeld door 99% Hackers, en het is een te grote grind en pay-to-win om het echt leuk te vinden. Nu maar hopen dat ik zo snel mogelijk Pokémon Ultra Sun in mijn handen krijg zodat ik tot Xenoblade Chronicles 2 even een paar weken zoet ben, want als ik Xenoblade Chronicles 2 in mijn handjes heb.. Ghehehe, daar gaat de eerste paar weken waarschijnlijk al 200 uur in zitten

Geef een reactie